Skip to main content

Uopfordret-Emnebank

Hvordan håndterer I uopfordrede ansøgninger? – de er guld værd!

Uopfordrede ansøgninger er guld værd i mange situationer, når vi lige får lavet et godt match med en ledig stilling og en kandidat fra interessebanken, der opfylder kravene.

Desværre er vi ikke altid lige gode til at holde overblik i bunken af indkomne uopfordrede ansøgninger, og mange stillinger kunne være besat, hvis vi internt havde et bedre fælles overblik.

På anbefalJOB tilbyder vi annoncetypen ”uopfordret”. Med denne kan du indrykke en jobannonce, der ligger på siden i 175 dage, og således linke fra Jeres hjemmeside og ind til denne annonce.

Når de 175 er gået vil kandidater ligge på din konto i endnu 5 dage, og herefter slettes alt materiale på opslaget!

Hermed sikrer I Jer en procedure der håndterer persondataforordningen, og I sikrer Jer også, at man hele tiden får ryddet op i de uopfordrede ansøgninger, så de også er mere tidsrelevante ift. at skulle besætte en aktuel stilling, med en kandidat som måske stadigvæk er interesseret.

Alle indkomne ansøgninger bliver håndteret gennem HR Pipe-line, og hermed har du et personalesystem der giver Jer overblikket over alle indkomne ansøgninger, og hvor det er nemt at vedligeholde interessebanken, og ikke mindst kontakte kandidaterne, når de skal kaldes til samtale.

Mens Jeres annonce ligger på anbefalJOB sørger vi også for at den hver måned bliver geneksponeret på en række sociale medier.

 

HR Pipe-line holder styr på de indkomne ansøgninger i 6 måneder

 

 

Man har også mulighed for at lægge lidt YouTube film ind, der vises direkte inde på Jeres stillingsopslag. 

Hvis du stiller dig på en YouTube film kan du som regel højre-klikke og "Kopiere videoens webadresse" som du kan lægge direkte ind i vores word editor.