vejledning

Oprettelse af Demo - tager ca. 5 minutter når først du har prøvet det et par gange

 

Du opretter først en virksomhedsprofil

 

 

Under virksomhedsoprettelsen er det vigtig at du påfører Jeres Forhandler ID, så anbefalJOB kan se at I har tilsendt en demo til kunden, og der pågår et salgsforløb her!

Henvender en kunde sig således til anbefalJOB for endelig køb af løsningen, henviser vi kunden til Jer, såfremt vi kan se der er påført et forhandler ID.

 

 

 

 

Gode råd:

Opret virksomhedsprofilen med den e-mail adresse som kunden bruger i dag til at tage imod uopfordrede ansøgninger!

Når I skal oprette virksomhedsprofilen, så gå ud på kundens hjemmeside og find deres side der beskriver lidt omkring virksomheden  – lav en copy-and-paste af denne tekst og billeder direkte over i word editoren.

Man har også mulighed for at lægge lidt YouTube film ind – så brug denne mulighed såfremt kunden har nogle filmklip på sin hjemmeside:

 

Hvis du stiller dig på en YouTube film kan du som regel højre-klikke og "Kopiere videoens webadresse" som du kan lægge direkte ind i vores word editor

 

   

 

Selve annonceteksten som aktiverer personalesystemet til rekruttering

Du går nu ind under ”Priser” og vælger produktet ”Gratis”

Her går du igen ud på kundens hjemmeside og finder den tekst der tager imod uopfordrede ansøgninger, og kopierer denne over i word editoren.

Vi anbefaler også at du tager den tekst du lige har lavet af virksomhedsprofilen og lægger denne i bunden af annonceteksten, så denne også ser meget mere levende ud.

 

 

En testansøgning til kundens opslag sælger løsningen!

Det er først når kunden ser hvor nemt det er at håndtere ansøgninger, at han bliver glad for vores personalesystem til rekruttering, så du bør altid sende et par testansøgninger af sted. Det bedste er hvis du selv lige opretter et lille CV på siden, med dit foto mm. og så sender denne til kunden.

Du kan også logge på siden med nedenstående profil og så bruge denne til at sende kunden en ansøgning.

Du kan også vedsende denne ansøgning til kunden - klik her

 

Når kunden køber løsningen hos Jer

 

Ved et salg skal løsningen aktiveres endeligt af Jer.

I logger på med kundens profil og vælger ”opret jobannonce eller dusørjob” og her vælger I produktet ”Virksomhedsløsningen".

 

 

I laver blot en copy-and-paste fra den annonce I har lavet i Demo udgaven.

VIGTIGT

Inden i trykker godkender annoncen endeligt skal I også påføre Jeres forhandler ID til denne endelig løsning, så anbefalJOB ikke sender kunden en faktura!

Når virksomhedsløsningen er indrykket sletter I demo-udgaven og sender nu kunden et link til den endelige løsning, hvor I anbefaler kunden at fjerne e-mail adressen på hjemmesiden, og så lave en tekst der hedder ”Ansøg her” der linker op til annoncen.