Skip to main content

velkomstmail-1

Hej  {$user.FullName|escape}

Vi sender hermed en gratis demo til dig, på anbefalJOB.dk. 

Vi kontakter dig på et senere tidspunkt, for gennemgå demo'en i fællesskab - dette kan gøres via telefonen på 10 -15 min.

Med anbefalJOB får du rekrutteringsværktøj, udvidet jobannoncering og markedsføring af din virksomhed samlet i én pakke.

Vi giver jer stor synlighed på nettet, da alle jobannoncer eksponeres automatisk på flere Facebook og LinkedIn sider, ligesom det medfølgende Karriere-Ansøgersite, bliver Google optimeret. På denne måde sparer du både tid og penge, på hver enkelt rekruttering du skal lave. 

 

Klik og se mere her       

 

HR værktøj  - også for ikke HR folk

Vores rekrutteringsværktøj er enkelt og intuitivt at arbejde med. Det kræver ingen uddannelse eller installation, men virker nu og her i Skyen. Du er således ikke afhængig af superbrugere – alle kan gennemføre en sikker rekruttering, som opfylder de nye krav i Persondataforordningen (GDPR).

 

Kom i gang med din demo adgang

Du logger på her https://anbefaljob.dk/login/ med din e-mail adresse og koden 12345, såfremt anbefalJOB har oprettet din adgang.

Adgangskoden ændres nemt under menupunktet "Virksomhedsprofil" når du er logget ind på systemet.

 

Når vi spørger vores kunder hvorfor de valgte anbefalJOB, er nedenstående gennemgående svar:

  • Selve rekrutteringsværktøjet sparer sig hurtigt ind, i den tid man ellers benytter på at håndtere papiransøgninger og e-mail ansøgninger, som scannes ind og sendes rundt i organisationen. Man havde flere steder lukkede drev, for at leve op til Persondataforordningen (GDPR), men disse drev krævede en masse vedligeholdelse og gav ikke noget godt overblik  –  og i en travl hverdag fik man ikke vedligeholdt disse alligevel. Vi har regnet lidt på den sparede administrationstid, hos nogle af vores kunder og de fleste oplever, at værktøjet sparer sig hjem i løbet af 2-3 måneder, når man begynder at udregne tidsforbruget til håndteringen af ansøgninger og kandidater.

 

  • Mange af vores kunder oplever at det er svært, at få nok ansøgere og er nødt til at forsøge nye rekrutteringsformer. På anbefalJOB har vi integreret vores jobportal med Facebook og LinkedIn, således at vi viser stillingsopslag på en række sociale medier. Med vores Facebook jobmodul, kan vi samtidig booste jeres synlighed på internettet markant, så I rykker frem på søgemaskinerne.

 

  • anbefalJOB virker således modsat traditionelle jobportaler, hvor kandidater aktivt skal gå ind og søge en ledig stilling  –  på anbefalJOB prikker vi til folk på de sociale medier, i lighed med en headhunter der skal ud og finde en kandidat til en given stilling.

 

Nedenfor finder du et lille udpluk, af de virksomheder der med succes benytter anbefalJOB.dk

 

               

 

Se flere af de virksomheder der benytter anbefalJOB her

 

+80% af de unge ansøgere, vælger at sende deres ansøgning direkte via deres mobiltelefon, som er nemt og enkelt igennem anbefalJOB.

 

 Se hvordan rekrutteringsværktøjet virker i praksis - klik på billedet herunder

 

 

De bedste hilsner
{$GLOBALS.settings.site_title} 

 

 

P.S.  Er jeres rekruttering klar, til de nye skærpede krav fra Datatilsynet der træder i kraft 1. januar 2019?

 

Datatilsynet skærper kravet til private virksomheder, således man ikke længere må sende e-mails med personoplysninger, uden dette sker igennem en sikker forbindelse.

Vores rekrutteringsværktøj håndterer således alt i et lukket system, også de beskeder der sendes til kandidater. 

 https://www.datatilsynet.dk/presse-og-nyheder/nyhedsarkiv/2018/jul/skaerpet-praksis-ift-krypteret-e-mail/