Skip to main content

Virksomhedsløsning

Vores personalesystem til rekruttering håndterer Jeres rekruttering fra a-z, iht. persondataforordningen og er gratis, når I ikke bruger det.

Samtidig får I jobannoncering med, da systemet viser Jeres jobopslag på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn med det samme I slår en stilling op.

Se et eksempel på hvordan det kan se ud, og som tager under 30 min at sætte op - se mere her

 

Med vores virksomhedsløsning medfølger:

  • Vores personalesystem til rekruttering der holder styr på kandidaterne fra a-z og hvor I kun betaler når I bruger systemet – I slipper for implementeringsudgifter, abonnement, licenser, uddannelse, workshops og ikke mindst efteruddannelse når nøglemedarbejdere fratræder. Vi har skåret ind til det centrale, så alle kan være med og køre en professionel rekruttering 
  • Et personalesystem til rekruttering hvor I slår ledige stillinger op i et nemt oprettelsesmodul, og hvor Jeres annonce med det samme vises på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn
  • I kan tilføje filmklip til alle Jeres jobannoncer, og tilføje en dusør til jobopslag. Alle dusørhenvendelser bliver også håndteret gennem personalesystemet
  • I betaler kun kr. 549,- pr. jobannonce og den er on-line i op til 3 måneder. I bestemmer dog helt selv hvornår et job skal gå offline i oprettelsesmodulet! 

     

    Ubegrænset

    Har I flere og løbende jobannoncer der skal vises, kan vi selvfølgelig også finde en god fast månedspris til Jer. Kontakt os med Jeres behov og ønsker på kontaktformularen, så vender vi tilbage med en skarp pris, der er markant lavere, end hvis du skulle investere i et traditionelt personalesystem, der også håndterer rekrutteringsdelen!

 

Betingelser

Ved en fastprisaftale fakturerer vi altid månedsvis forud og I kan altid opsige vores personalesystem til rekruttering fra dag til dag, såfremt I ikke er tilfredse med systemet eller ikke længere har behov for dette. Ved opsigelse vises Jeres nuværende jobannoncer måneden ud og der sendes ikke yderlig fakturaer!

Vi sender således heller ikke prisstigninger på den månedspris I får gennem anbefalJOB – så når vi har aftalt en pris, kender I denne, så længe I anvender vores personalesystem til rekruttering!

 

Feed-Box

For at kunne vise Jeres jobannoncer på Jeres hjemmeside, anbefalJOB, Facebook og LinkedIn på samme tid, kræver det at man sætter en Feed-Box ind på sin hjemmeside. Dette tager 15-20 min. og vil være Jeres administrator på hjemmesiden, der skal udforme denne del.

Vi har lavet en lille vejledning hertil - læs mere her

 

Eksempler på en Feed-box

 

 

Sådan holder man styr på rekrutteringen

 

 og så nemt er det at indrykke en annonce med copy-and-paste mulighed!

 

Man har også mulighed for at lægge lidt YouTube film ind, der vises direkte inde på Jeres stillingsopslag. 

Hvis du stiller dig på en YouTube film kan du som regel højre-klikke og "Kopiere videoens webadresse" som du kan lægge direkte ind i vores word editor.