Skip to main content

xdemo

Velkommen til anbefalJOB.

Du ser her Jeres midlertidige virksomhedspræsentation og denne skal selvfølgelig rettes til så den viser de informationer I ønsker at præsentere overfor omverdenen. Jeres virksomhedsbeskrivelse bliver endvidere Google optimeret og vil være med til at trække mere trafik ind til Jeres hjemmeside!

 

Sådan retter du Jeres virksomhedsbeskrivelse til:

  • Gå ind under ”Min konto” og vælg ”Virksomhedsprofil”
  • Fjern det nuværende logo og  upload Jeres logo
  • Gå ud på Jeres hjemmeside og lav en copy-and-paste fra den side der beskriver mere omkring Jer og kopier nu denne direkte ind i boksen ”Virksomhedsbeskrivelse”
  • Tryk gem og se her på denne side hvordan Jeres virksomhedsbeskrivelse nu vises for omverdenen - https://anbefaljob.dk/companies/

 

 

 

 

Sådan lægger du videofilm og billede på:

Videoklip

Ønsker du at vedlægge en Youtube eller Vimeo video gøres dette ved at højreklikke på en given video og vælge ”kopier videoens webadresse”. Læg derefter denne genvej  ind i vores wordeditor.

 

Billede

Ønsker du at lægge et billede på så find et givent billede på en hjemmeside og højreklik på dette, og tryk på ”Kopiér webadressen til billedet”.  Læg derefter denne genvej  ind i vores wordeditor.

 

 

 

Du er nu klar til at oprette stillingsopslag. Tryk på "Opret nyt stillingsopslag her" og behandle herefter indkomne ansøgninger, anbefalinger og kandidater med rekrutteringsværktøjet!